Niezapłacone Fv na nowej fakturze

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programu R2faktury, R2fakturyPRO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programem.

Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator

raphicc
Posty: 87
Rejestracja: wt, 03 lutego 2015 15:47

Niezapłacone Fv na nowej fakturze

Post autor: raphicc » pt, 10 kwietnia 2015 17:40

Ostatnio widziałem w programie innej firmy, że na dole bieżącej faktury ukazywały się dotychczas niezapłacone faktury danego kontrahenta. Czy można to zrobić w R2Faktury? Jeśli nie to może przy jakieś aktualizacji
Awatar użytkownika
mallgoska
Posty: 24
Rejestracja: pn, 01 grudnia 2014 8:26
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: mallgoska » pn, 13 kwietnia 2015 16:20

Dziękuję za cenną sugestie którą przekażę do działu rozwoju oprogramowania i jeśli zainteresowanie tą funkcjonalnością będzie większe jak najbardziej przygotujemy taką aktualizacje.
magda22
Posty: 67
Rejestracja: pn, 23 sierpnia 2010 10:00

Post autor: magda22 » czw, 16 kwietnia 2015 8:54

Byłoby to bardzo fajne rozwiązanie!
MilVat
Posty: 10
Rejestracja: wt, 21 kwietnia 2015 14:30
Lokalizacja: Magdalenka
Kontakt:

Post autor: MilVat » wt, 12 stycznia 2016 11:26

Jakieś postępy ? BArdzo by nam zależało na tej funkcjonalności...
magda22
Posty: 67
Rejestracja: pn, 23 sierpnia 2010 10:00

Post autor: magda22 » wt, 12 stycznia 2016 11:28

Ponownie jestem jak najbardziej za!
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 682
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 11:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: sławek » śr, 20 stycznia 2016 13:36

być może w przyszłości pojawi się taka funkcja w programie

podobne rozwiązanie nie jest jednak planowane do wprowadzenia w najbliższej przyszłości
endriu5
Posty: 27
Rejestracja: wt, 08 listopada 2016 14:23

Post autor: endriu5 » śr, 09 listopada 2016 13:44

sławek pisze:być może w przyszłości pojawi się taka funkcja w programie

podobne rozwiązanie nie jest jednak planowane do wprowadzenia w najbliższej przyszłości
A czy jest możliwość zrobić takie coś poprzez edycję makiety dokumentu ?? Właśnie taka opcja również mnie interesuje i już myślałem jak to wykombinować.
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 682
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 11:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: sławek » czw, 10 listopada 2016 8:28

Trudność wykonania przez edycję makiety polega na tym, że potrzebne byłyby informacje z innej tabeli niż wystawiane faktury - z rozrachunków/windykacji - i to w dodatku wyfiltrowane w taki sposób, aby pokazać tylko przeterminowane/niezapłacone na (dodatkowy filtr) dzień wystawienia faktury bieżącej

Obawiam się, że nawet edytując makietę trudno będzie uzyskać założony efekt
endriu5
Posty: 27
Rejestracja: wt, 08 listopada 2016 14:23

Post autor: endriu5 » pn, 14 listopada 2016 7:40

Szkoda :( Opcja tego typu jest na tyle dobra, że bez drukowania dodatkowych przypomnień od razu wiem kto oraz ile jest mi dłużny do danego dnia. Dodatkowy atut to sam odbiorca wie, że zalega z jakąś zapłatą bo może zapomniał zapłacić, zapodział fvat itp. więc mam nadzieje, że takową opcję da się wprowadzić w najbliższym czasie ?? :)
prozak
Posty: 1
Rejestracja: śr, 30 listopada 2016 11:27
Lokalizacja: Szczytno

Post autor: prozak » pt, 09 grudnia 2016 20:47

Również dołączam się do sugestii
montownia12
Posty: 3
Rejestracja: śr, 04 stycznia 2017 9:11

Post autor: montownia12 » śr, 04 stycznia 2017 9:13

Witam odbiorcy to chyba nie zależy, ze zalega, ale my wiemy że nam kasę wisi. Bardzo fajna opcja
KataSzaf
Posty: 3
Rejestracja: pt, 03 lutego 2017 10:49

Post autor: KataSzaf » pt, 03 lutego 2017 10:59

Witam,

Również czekam na takową opcję. Czy wiadomo już może kiedy? Parę lat już minęło.... :)
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 682
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 11:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: sławek » śr, 22 lutego 2017 9:11

Pytanie na razie bez odpowiedzi.
Sprawa jest odłożona do dalszych planów rozwojowych programu.
endriu5
Posty: 27
Rejestracja: wt, 08 listopada 2016 14:23

Post autor: endriu5 » pn, 08 stycznia 2018 8:09

Witam

I czy rozwój tej opcji poszedł do przodu czy stoi w miejscu ??
Awatar użytkownika
Krystek
 
Posty: 61
Rejestracja: pn, 24 lipca 2017 14:09
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: Krystek » wt, 09 stycznia 2018 15:14

Na tę chwilę brak zmian w tym temacie.
ODPOWIEDZ