Dziwny błąd po aktualizacji

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie działania programów R2fk, R2księga, R2środki, R2środkiPRO i R2środkiSBO. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości nieopisane w części FAQ, z którymi spotkałeś się podczas pracy z programami.

Moderatorzy: sławek, Mariusz, Moderator

Wihu
Posty: 4
Rejestracja: pt, 19 stycznia 2018 16:16

Dziwny błąd po aktualizacji

Post autor: Wihu » pt, 22 marca 2019 9:51

Jak w temacie po kliknięciu ikony własciciele pojawia sie taki błąd. Zaczęło sie to robić po ostatniej aktualizacji.

http://i65.tinypic.com/35mjprd.jpg
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 635
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 12:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: sławek » pt, 22 marca 2019 13:40

Faktycznie, dość niecodzienna sytuacja.
Prosimy o kontakt telefoniczny z działem serwisu - tel.: 71 38 28 702
LeszekB
Posty: 5
Rejestracja: śr, 09 stycznia 2019 23:45

Post autor: LeszekB » pn, 25 marca 2019 22:28

sławek pisze:Faktycznie, dość niecodzienna sytuacja.
Prosimy o kontakt telefoniczny z działem serwisu - tel.: 71 38 28 702
Proszę o informację ponieważ mam również ten sam błąd.
U mnie pojawia się w momencie wprowadzania nowej pozycji do księgi (zakup krajowy).
Ale wydaje mi się, że przyłapałem ten błąd również w innym miejscy systemu. Przy wejściu do Właścicieli.
Awatar użytkownika
sławek
 
Posty: 635
Rejestracja: pn, 03 marca 2008 12:11
Lokalizacja: RESET2 Oprogramowanie sp. z o.o. sp.k.
Kontakt:

Post autor: sławek » wt, 26 marca 2019 17:07

Dziękujemy za czujność.

Opublikowaliśmy aktualizację programu.
Na wersji 10.23.1 z dnia 26.03.2019 problem nie powinien więcej występować.
LeszekB
Posty: 5
Rejestracja: śr, 09 stycznia 2019 23:45

Re: Dziwny błąd po aktualizacji

Post autor: LeszekB » czw, 15 sierpnia 2019 12:38

Dziękuję aktualizacja poprawiła błąd jednak mam wrażenie a teraz po zerknięciu do HELP'a prawie pewność, że przy okazji tego błędu przestawił mi się ekran Właściciele.
Zaraz mówię, że nie jest to błąd funkcjonalny i nie wpływa (przynajmniej tego nie zauważyłem) na poprawne przetwarzanie ale chciałbym o nim wspomnieć bo jest to co najmniej dziwne :).

Z tego co pamiętam ekran się przestawił po odkliknięciu jednego z komunikatów o problemie z dobiciem się do bazy/zapisem.
Od wtedy mój ekran właściciele wygląda jak w załączeniu.
Pojawił się dziwny lewy panel, który stał się bezużytecznym marginesem.
Kolejne aktualizacje nie poprawiają tego stanu rzecz. Wygląda na to że zapisało się to gdzieś w konfiguracji lokalnej.

Jeśli jest prosty sposób na poprawienie tego to prośba o podpowiedź.
Załączniki
Zrzut wlasciciele.jpg
Zrzut wlasciciele.jpg (31.91 KiB) Przejrzano 88 razy
Awatar użytkownika
Elzbam
 
Posty: 122
Rejestracja: pn, 15 lipca 2013 11:17
Lokalizacja: RESET2 Sp. z o.o.
Kontakt:

Re: Dziwny błąd po aktualizacji

Post autor: Elzbam » pt, 16 sierpnia 2019 15:40

Nie jest to standardowe okno.
Proszę o kontakt telefoniczny z serwisem (71 38 28 702) celem uszczegółowienia tematu.
ODPOWIEDZ